Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 23 ianuarie 2019
  • :
  • :

Bicăjenii își strigă încontinuare revolta, fără să‑i audă nimeni!

Au trecut zile bune de la ultimul atac al câinilor fără stăpân din orașul Bicaz și, deși a șocat o țară întreagă, deși revolta bicăjenilor și nu numai, a fost exprimată clar și fără rețineri, nu s‑a luat nicio măsură.
Vorba românului:„Câinii lătră, ursul merge!”
Oamenii, spperiati, sunt cu ochii în patru atunci când ies din casă, de frică să nu aibă aceeași soartă ca toți cei atacați și mușcați; își exprimă nemulțumirile pe unde și cum pot, în rest … liniște și pace!
Câinii se plimbă în voie prin toate părțile orașului, ba mai nou și pe la ușile apartamentelor, unii oameni tot nu înțeleg că nu este bine să îi hrănească pentru că îi „ațâță” și mai tare și se ajunge la situații „neplăcute” !
De‑a lungul timpului, promisiuni au mai fost făcute, dar în loc „să răsară” punerile în aplicare ale acestora, „au răsărit” tot mai mulți câini și tot mai multe cazuri de „atac” asupra oamenilor!
Vorbind cu oamenii din Bicaz, încheiem printr‑o întrebare pe care aceștia o repetă neîncetat:

„CHIAR NU FACE NIMENI NIMIC??”

ziar piatra neamt