Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 18 iulie 2019
  • :
  • :

Corul „Allegria” al Liceului „Mihail Sadoveanu”, Borca, premiu special la Olimpiada Națională Corală

Inspectoratul Școlar Județean Neamț informează că, în perioada 2 ‑ 4 aprilie 2018, la Piatra Neamț, s‑a desfășurat Olimpiada Națională Corală, eveniment educațional menit să stimuleze performanțele elevilor în domeniul artistic.
Competiția a fost organizată de Ministerul Educației Naționale și de Inspectoratul Școlar Județean Neamț și al Primăriei Municipilui Piatra Neamț.
Județul Neamț a avut ca oaspeți peste 500 de elevi, cadre didactice coordonatoare/însoțitoare ale celor 14 ansambluri corale calificate la etapa națională și membri componenți ai Juriului național.
Olimpiada Națională Corală s‑a desfășurat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, în zilele de 3 și 4 aprilie 2018, pe două secțiuni. Festivitatea de premiere a fost organizată în același cadru distins, în data de 4 aprilie.
La Olimpiada Națională Corală a participat și Corul „Allegria” al Liceului „Mihail Sadoveanu”, Borca, Neamț, dirijor, prof.Gheorghița Teodora Harton, obținând un premiu special.
Primăria Borca a sprijinit participarea corului la acest concurs, prin alocarea sumei de 1 800 lei, în vederea achiziționării a 30 de ii pentru membrii corului.