Search
luni 23 aprilie 2018
  • :
  • :

Despre spitalul din Bicaz

Dupa cum stim cu totii, spitalul de la Bicaz nu mai functioneaza si daca stau bine sa ma gandesc , noi www.ziarpiatraneamt.ro am fost primii care am spus in urma cu aproape un an ca spitalul din Bicaz nu a fost inchis niciodata oficial , cand toata presa zicea altceva si chiar am fost blamati pentu acel articol si tot din cate imi amintesc eu nimeni in afara de noi nu a avut curajul sa spuna verde in fata ca ce s-a intamplat al Bicaz a fost o mare prostie . Desigur cu timpul , datorita campaniei electorale si disperarii bicajenilor, lucrurile au inceput sa iasa la iveala si toata lumea sa ne dea dreptate .
La ultima sedinta de CJN, domnul Culita Tarata a anuntat ca problema spitalului din Bicaz este rezolvata si a batut putin seaua ca sa inteleaga si www.ziarpiatraneamt.ro cum sta treaba si sa nu mai scrie lucruri neadevarate .
Noi nu putem decat sa ne bucuram ca am participat activ la ambitionarea domnului presedinte Culita Tarata si daca macar 1% din determinarea domniei sale in rezolvarea problemei a fost si enervarea creata de noi, atunci e foarte bine .
Cu toata sinceritatea ,trecand peste constrangerile si presiunile exagerate exercitate de oamenii domnului Culita Tarata asupra publicatiei noastre, apreciem ca in cazul in care domnul presedinte reuseste sa reporneasca acel spital va castiga un capital de simpatie pe Valea Muntelui greu de egalat de orice alt om politic in urmatorii 10 ani ca sa nu mai spunem de faptul ca aceasta realizare a domnului Culita Tarata ar contribui real si activ la sanatatea miilor de oameni deserviti de spitalul Bicaz si concret, ar salva vietile unor nemteni care nu ar fi reusit niciodata sa ajunga la spitalul din Piatra Neamt .
Iata ce a declarat domnul Culita Tarata despre deschiderea spitalului din Bicaz si despre presa care nu e foarte cortecta …..

Cu o zi inainte de a ne ruga domnul Culita Tarata sa prezentam corect subiectul spitalului din Bicaz , noi ne apucasem deja de documentat starea de fapt de la fata locului si afland ca domnul primar din Bicaz a umblat zile intregi cu domnul Tarata prin Bucuresti pentru refinantarea spitalului, am solicitat si punctul dumnealui de vedere .

In final este de retinut ca deschiderea spitalului din Bicaz va insemna vieti de nemteni salvate iar pentru o corecta informare a cititorilor nostri trebuie stiut faptul ca domnul Culita Tarata , presedinte al CJN impreuna cu domnul Nicolae Sălăjan primar al orasului Bicaz au facut nenumarate drumuri la Bucuresti si au depus eforturi pe care putini politicieni nemteni ar avea capacitatea sa le faca vreodata in viata lor iar punctual pentru aceste lucruri acesti oameni merita toate aprecierile .

Iosub Robert

ziar piatra neamt