Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 22 ianuarie 2019
  • :
  • :

Expoziția „Mai aproape de cer”, la Biblioteca Hangu

În cadrul proiectului ”Purtăm în inimi credința în Bunul Dumnezeu și dragostea de țară”, la Biblioteca Hangu se desfășoară pe tot parcursul acestui an, anul centenar, activități deosebite.
Cea mai recentă, a fost una cu temă religioasă, marcată de voluntarii bibliotecii prin desene religioase, expoziție, momentul cel mai emoționant fiind citirea unor pasaje din Biblie.

Proiectul nostru ”Purtăm în inimi credința în Bunul Dumnezeu și dragostea de țară” ce face referire directă la cei 100 de ani de unitate de credință și de neam, pe care îi aniversăm în decembrie, se desfășoară, la bibliotecă, pe tot parcursul anului. Voluntarii bibliotecii au realizat, la bibliotecă, desene cu teme religioase, au făcut o expoziție și au citit din Biblie – Noul Testament, despre învierea lui Lazăr. Ei au ales acest moment pentru că știau că Iisus Omul a plâns pentru pierderea prietenului Lazăr, iar Iisus Dumnezeu, în marea Sa milostivire, l-a înviat” , ne‑a declarat doamna Pântea Liliana.

ziar piatra neamt