Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 21 mai 2019
  • :
  • :

HeidelbergCement România S.A. organizează un proces de selecție pentru ocuparea a 6 posturi vacante de Ucenic, pentru fabrica de ciment Taşca

Până în 15 iulie 2018, mai puteți trimite aplicațiile pentru Programul de formare profesională prin ucenicie la locul de muncă – Școala de Ucenicie 2018-2020.
Programul de ucenicie se adresează absolvenților de liceu (inclusiv promoția 2018), durează 24 de luni, iar la final, absolvenții pot rămâne în echipa noastră.

Societatea HeidelbergCement România S.A. organizează un proces de selecție pentru ocuparea a 6 posturi vacante de Ucenic, pentru fabrica de ciment Taşca – jud. Neamţ, pentru calificarea prin ucenicie la locul de muncă în ocupaţia: Operator flux pentru fabrica de ciment.

Descrierea programului

Programul de formare profesională prin ucenicie la locul de muncă are ca obiectiv calificarea în ocupația de Operator flux pentru fabrica de ciment, prin parcurgerea unui plan de formare profesională și a unui plan de muncă corelat cu activitatea pe fluxul tehnologic dintr-o fabrică de ciment, sub îndrumarea unor coordonatori de ucenicie, specialiști cu experiență în domeniu din societatea noastră.

Programul are o durată de 24 de luni, implicând angajarea în fabricile noastre în baza unui contract de ucenicie. La finalul programului, participanții vor susține un examen de absolvire, în urma căruia vor obține un certificat de calificare profesională, recunoscut la nivel național şi european și în funcție de rezultatele obținute vor primi o ofertă de angajare în cadrul companiei.

Condițiile de ocupare a postului

Studii și experiență:

Absolvent de liceu, inclusiv promoția 2018;
Nu este necesară experiența profesională anterioară.

Alte cerințe:

Cunoștințe de bază de matematică;
Cunoștințe de bază de fizică – mecanică;
Conștiinciozitate;
Curiozitate & capacitatea de a acumula noi cunoştinţe; Stabilitate emoţională;
Atitudine pozitivă faţă de muncă / comportament productiv la locul de muncă.

Precizare: Având în vedere cerințele legale privind programele de ucenicie nu se vor admite candidaturi ale unor persoane care dețin deja calificarea pentru ocupația de ”Operator flux pentru fabrica de ciment”.

Procesul de recrutare și selecție constă în următoarele etape:

Testare scrisă a cunoștințelor teoretice din domeniile matematică și fizică – mecanică;
Evaluare a compatibilității între profilul personal și profilul postului;- Interviu.Examenul, evaluarea si interviul se vor desfășura în perioada 25 iulie – 03 august 2018 (detaliile efective urmând a fi comunicate candidaților selectați).

Sursa: heidelbergcement.ro

ziar piatra neamt