Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 23 ianuarie 2019
  • :
  • :

La fiecare 6 minute, un nemțean este dus cu salvarea

În luna februarie ambulanțele au fost solicitate de 6.251 de ori în Neamț, ceea ce înseamnă cu aproximație o solicitare la fiecare 6 minute.

O statistică îngrijorătoare care, dincolo de munca imensă pe care o depun cei de la serviciul de ambulanță, ne trezește semne mari de întrebare în legătură cu procentul de oameni care apelează la serviciile ambulanței deși nu ar avea nevoie. Bețivi, drogați, bolnavi închipuiți, chiar și oameni care nu au cu ce sa ajungă dintr-o comună până în oraș, o mulțime de ciudați și oameni care își fac singuri rău apelează la serviciile ambulanțelor.

Poate nu ar fi rău ca cei care apelează la ambulanță și se dovedește că nu era nevoie de ambulanță să fie sancționați financiar. La fel cum ești sancționat în tren daca tragi semnalul de alarma fără motiv sau pentru că ești beat și te-ai sprijinit de el.

6.251 de intervenții ale celor de la ambulanță este un număr care ar trebui să ne facă să-i privim cu ceva mai mult respect.

I.R.

Articolul La fiecare 6 minute, un nemțean este dus cu salvarea apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

ziar piatra neamt