Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 20 februarie 2019
  • :
  • :

Micii karatiști Bassai-Dai de la Hangu și Poiana Teiului au câștigat Cupa Zamolxis

O noua performanță a Clubului Sportiv Bassai-Dai Piatra Neamț!

Sâmbătă, 9 iunie, la Onești, micii karatiști Bassai-Dai de la Hangu și Poiana Teiului au câștigat Cupa Zamolxis, competiție de arte marțiale aflată la cea de-a IX-a ediție.

Sensei Mihail Popa, antrenorul echipei Bassai-Dai, ne-a declarat: „Sunt foarte mândru de performanța obținută de sportivii mei. Este pentru prima oară când participăm la Cupa Zamolxis și, iată, mai și câștigăm marele premiu. Am venit aici, la Onești, cu 25 de copii, treziți de la ora 5 dimineața, 3 ore pe drum, competiția a fost lungă și grea, dar cu toate acestea am obținut 9 locuri 1, 16 locuri 2 și 14 locuri 3. Iar aceste premii ne-au adus și locul 1 pe cluburi. Am avut și 4 fetițe mici de la Poiana Teiului care au participat la începători și s-au prezentat foarte bine. Îi felicit pe toți atât pentru rezultate, cât și pentru spiritul de echipă de care au dat dovadă pe tot parcursul competiției. De asemenea, felicit organizatorul (clubul Zamolxis Onești) pentru buna desfășurare a evenimentului. Mulțumesc pentru sprijin părinților, domnului director Florinel Samoilă și domnului primar al comunei Hangu, domnul Gavril Lupu. Iată că eforturile tuturor au fost răsplătite.

Întrebat despre planurile de viitor, având în vedere că se apropie vacanța mare a copiilor, sensei Mihail Popa ne-a răspuns:

Plănuim câteva activități interesante pentru perioada verii, între care și un stagiu la Hangu, drumeții, iar spre toamnă, dacă reușim să găsim sponsori, ne dorim să organizăm și noi o competiție la care să participe cluburi din mai multe județe.

Felicitări pentru premiile obținute în ultima perioadă, pentru implicare, dorință și devotament. Felicitări, sensei‑ului Mihail Popa, pentru dragostea și timpul pe care îl dedică pentru ca acești copilași să fie mereu pe treptele înalte ale podiumului.

ziar piatra neamtOne thought on “Micii karatiști Bassai-Dai de la Hangu și Poiana Teiului au câștigat Cupa Zamolxis