Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 26 mai 2020
  • :
  • :

Mormanele de gunoaie din satul Măciucaș, Tarcău, îndeamnă cetățenii să ia atitudine

Mormanele de gunoaie din satul Măciucaș, comuna Tarcău, mai exact de pe drumul de sub pădure, stârnesc nemulțumirea cetățenilor. Peisajul, dar mai ales mirosul, au îndemnato pe doamna Lorena Elena Grigoriu din comuna Tarcău, să ia atitudine și să posteze câteva poze pe internet, exprimânduși indignarea și dorința ca cineva dintre autoritățile competente, să ia măsurile necesare.
După postarea sa, a fost contactată, se pare, de către reprezentantul compartimentului de mediu, din cadrul Primăriei, care a cerut o locație exactă, pentru că nu reușesc să o identifice. Doamna Grigoriu nea declarat următoarele:

„Primăria Tarcău și cei de la mediu au spus că vor lua măsuri. Am văzut. Se aduc din ce în ce mai multe mizerii. Oare e normal în secolul 21 să se întâmple asta?? ”

Să sperăm că până la urmă, locația va fi depistată de către autoritățile competente și că dorințele cetățenilor vor ajunge la îndeplinire.