Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 22 ianuarie 2019
  • :
  • :

Mulți primari din Neamț nu sunt interesați de blocuri ANL

Agenția Națională pentru Locuințe are un șef din Neamț. Acesta a fost prezent de trei ori în Neamț, în ultima perioadă, la invitația primăriței de la Tașca pentru a le spune și celorlalți primari ce demersuri trebuie făcute pentru a implementa proiecte de blocuri ANL la ei în comune.

Primărița din Tașca care deja a demarat construcția unui ANL a vrut să întindă o mână de ajutor și celorlalți primari organizând aceste întâlniri unde au fost convocați toți primarii din Neamț. Din păcate majoritatea primarilor nu au vrut să profite de această oportunitate și nu au venit, ceea ce spune multe despre cât de interesați sunt ei să facă lucruri bune pentru oamenii care i-au ales.

Mare parte dintre cei care au participat, sub 10 la număr, nu doar că au înțeles ce au de făcut, dar unii dintre ei deja au depus proiectele și urmează să se construiască blocuri ANL în comunele lor.

Am evitat să dăm numele celor care au fost interesați să li se construiască blocuri în comunele unde sunt primari ca să nu avem de șters zeci de comentarii negative la adresa celor care nu au fost interesați. Ideea articolului nu era să lăudăm sau să criticăm pe cineva, ci doar să vă arătăm de ce batem pasul pe loc în Neamț. Pentru că unii, nici când le pică ceva din cer, nu se deranjează să facă un amărât de proiect sau măcar să se deplaseze la o întâlnire cu cineva care vrea și poate să facă investiții în comunele din Neamț.

Iosub Robert

ziar piatra neamt