Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 21 mai 2019
  • :
  • :

Poliţiştii din Bicaz au luat la puricat şoferii ce conduceau pe drumurile din Borca

În ziua de 9 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz însoţiţi de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz, au desfăşurat un Plan de acţiune pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente, respectiv consumul de alcool în rândul conducătorilor auto precum şi abaterile comise de mopedişti.

În cadrul acestei activităţi, au acţionat 11 poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică şi poliţie rutieră pe DN 17 B, DJ 208 şi DC, din localitatea Borca.

În urma acţiunii efectuate de poliţişti, au fost constate 15 infracţiuni (7 pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, 7 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi 1 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe) şi au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale la OUG 195-2002R.

ziar piatra neamt