Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Proiect la Borca, în valoare de 871.000,00 lei

Consiliul local al comunei Borca adoptă hotărârea în care se aprobă necesitatea, oportunitatea, potențialul și implementarea proiectului „Achiziție autobasculantă în comuna Borca, județul Neamț” , ce urmează a fi depus în cadrul competiției de proiecte organizată de Grupul de Acțiune Locală Ceahlău, măsură M 2/6B Îmbunătățirea infrastructurii la scară mică și a serviciilor de bază în comunitățile din spațiul LEADER, premisa dezvoltării Microregiunii Ceahlău, denumit în continuare Proiectul.
Cheltuielile afrente Proiectului, respectiv 871.000,00 lei fără TVA se prevăd în bugetul local pentru perioada de realizare a investiției, în cazul obținerii finanțării prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, PNDR. potrivit legii.
Autoritățile administrației publice locale se obligă să asigure veniturile necesare acoperirii cheltuielilor de mentenanță a investiției pe o perioadă de minimum 5 ani de la data efectuării ultimei plăți în cadrul Proiectului.Proiectul intitulat Achiziție autobasculantă în comuna Borca, nu va fi generator de venit.
Se aprobă susținerea cheltuielilor neeligibile în valoare de 20.000,00 lei fără TVA din cadrul proiectului, de la bugetul local al comunei Borca.

Sursa: primariaborca.ro

ziar piatra neamt