Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 23 octombrie 2018
  • :
  • :

Să o ajutăm pe Diana să își găsească frații!

De curând, o domnișoară, Brocea Diana Ionela, ne‑a cerut ajutorul pentru a‑și găsi frații. Diana a aflat de existența celor trei frați, care, din spusele ei, locuiesc în comuna Hangu, în urmă cu trei ani de zile, chiar de la mama sa.
Din acel moment, Diana nu a putut să uite că mai are frați și și‑a pus în gând ideea că trebuie să facă ceva pentru „a reîntregi” familia. Ne‑a povestit că își dorește foarte mult să îi găsească, să se întâlnească și să lege o relație de frate ‑ soră pe care nu a simțit‑o până acum.

Mă numesc Brocea Diana Ionela și am 16 ani. Locuiesc în satul Dealul Perjului, comuna Oncești, județul Bacău.
Am o rugăminte, dacă puteți să mă ajutați, mi‑aș dori foarte mult să‑mi cunosc frații. Știu că locuiesc în comuna Hangu, județul Neamț. Se numesc Brocea Vasile, Brocea Costel și Brocea Gabriel.
Sunt frații mei buni, dar nu i‑am văzut niciodată. Mama mi‑a spus că am 3 frați, abia la vârsta de 13 ani și mi‑aș dori mult să‑i cunosc” , ne‑a scris Diana.

Dacă cineva o poate ajuta cu vreo informație, vă rugăm să ne contactați pe adresa ziarului.
Împreună, putem face un copil fericit!

ziar piatra neamt