Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Tabăra ,,AER DE MUNTE” FARCAȘA, timp recreativ pentru copii și tineri, ediția a XV‑ a

Tabăra ,,AER DE MUNTE” FARCAȘA, timp recreativ pentru copii și tineri ce se desfăsoară în perioada iulie ‑ august, la 6‑7 km de Farcașa, în mijlocul naturii, a avut loc și în acest an, în ciuda vremii capricioase. A fost vorba despre ediția a XV‑ a, organizată de domnul Mihai Luța (Asociația Familiilor din România), care a condus copiii în tradiționalul program al taberei de munte: studiul Scripturilor , drumeții , jocuri sportive , voluntariat la strânsul fânului, cunoaștere și comunicare într‑un spațiu natural mioritic etc.

Mulțumim tuturor participanților de aproape și de departe, în special echipelor de lideri din Leova , Chișinău, Germania și Suceava„, a declarat organizatorul Mihai Luța.

Domnul Mihai Luța este mereu alături de copii și pe langă organizarea taberei ,,AER DE MUNTE” FARCAȘA, un timp recreativ petrecut în mijlocul naturii, vara, organizează și studiu biblic, unde acești tineri frumoși invață multe lucruri importante pentru viața lor și pentru sufletul lor.

ziar piatra neamt