Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 27 mai 2018
  • :
  • :

Un tir a luat foc, în satul Călugăreni, Poiana Teiului

Azi, 16 mai, în jurul orei 17,00, ISU Neamț a intervenit la stingerea unui incendiu la un tir, în satul Călugăreni, comuna Poina Teiului, după Viaduct, spre Borsec.
La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Gărzii II Poiana Teiului.
Incendiul a fost localizat, se lucrează la lichidare.

Vom reveni cu detalii!

ISU Neamț

Miercuri, 16.05.2018, la ora 16:19, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autotren de transport marfă, încărcat cu cărbune ambalat în saci individuali de 3 kg, care se afla parcat pe raza satului Călugăreni, comuna Poiana Teiului, de pe DN15. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț – Garda II Poiana Teiului, fiind sprijiniți și de un voluntar din cadrul SVSU Poiana Teiului. Forţele au reușit să stingă incendiul, care se manifesta la încărcătura din remorca TIR-ului, iar cu ajutorul unui motostivuitor de la primăria Poiana Teiului a fost descărcată întreaga cantitate de cărbuni transportată.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ 300 de saci cu cărbuni și s-au deteriorat alți aproximativ 200 de saci și prelata remorcii pe o suprafață de cca. 40 metri pătrați.
Misiunea pompierilor militari a durat aproximativ 4 ore.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,depozitarea sau păstrarea necorespunzătoare a materialelor combustibile(cărbunii au fost încărcați în remorca autotrenului fără să fie stinși complet)”.

Subiect documentat cu sprijinul ISU Neamț.

ziar piatra neamtLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *