Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 22 ianuarie 2019
  • :
  • :

Un tir a luat foc, în satul Călugăreni, Poiana Teiului

Azi, 16 mai, în jurul orei 17,00, ISU Neamț a intervenit la stingerea unui incendiu la un tir, în satul Călugăreni, comuna Poina Teiului, după Viaduct, spre Borsec.
La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Gărzii II Poiana Teiului.
Incendiul a fost localizat, se lucrează la lichidare.

Vom reveni cu detalii!

ISU Neamț

Miercuri, 16.05.2018, la ora 16:19, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autotren de transport marfă, încărcat cu cărbune ambalat în saci individuali de 3 kg, care se afla parcat pe raza satului Călugăreni, comuna Poiana Teiului, de pe DN15. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț – Garda II Poiana Teiului, fiind sprijiniți și de un voluntar din cadrul SVSU Poiana Teiului. Forţele au reușit să stingă incendiul, care se manifesta la încărcătura din remorca TIR-ului, iar cu ajutorul unui motostivuitor de la primăria Poiana Teiului a fost descărcată întreaga cantitate de cărbuni transportată.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ 300 de saci cu cărbuni și s-au deteriorat alți aproximativ 200 de saci și prelata remorcii pe o suprafață de cca. 40 metri pătrați.
Misiunea pompierilor militari a durat aproximativ 4 ore.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,depozitarea sau păstrarea necorespunzătoare a materialelor combustibile(cărbunii au fost încărcați în remorca autotrenului fără să fie stinși complet)”.

Subiect documentat cu sprijinul ISU Neamț.

ziar piatra neamt