Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 august 2022
  • :
  • :

ISU Neamţ organizează concurs – posturi vacante

𝗜𝗦𝗨 𝗡𝗲𝗮𝗺𝘁̦ 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗰𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀 𝗶̂𝗻 𝘃𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗼𝗰𝘂𝗽𝗮̆𝗿𝗶𝗶 𝗮 𝘂𝗻𝗼𝗿 𝗽𝗼𝘀𝘁𝘂𝗿𝗶 𝘃𝗮𝗰𝗮𝗻𝘁𝗲: 🚨 𝟵 𝗼𝗳𝗶𝘁̦𝗲𝗿𝗶 (𝟱 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝘂𝗿𝘀𝗮̆ 𝗲𝘅𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮̆)🚨 𝟳 𝘀𝘂𝗯𝗼𝗳𝗶𝘁̦𝗲𝗿𝗶 🚨 𝟱𝟲 𝘀𝗼𝗹𝗱𝗮𝘁̦𝗶 𝗴𝗿𝗮𝗱𝗮𝘁̦𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝗶𝗼𝗻𝗶𝘀̦𝘁𝗶

ANUNŢ
În conformitate cu prevederile Legii nr. 384/2006 privind Statutul soldaților și gradaților profesioniști, cu modificările şi completările ulterioare, ale Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 321/2007 pentru aplicarea, în unitățile Ministerului Internelor și Reformei Administrative, a unor dispoziții din Legea nr. 384/2006 privind statutul soldaților și gradaților voluntari, cu modificările şi completările ulterioare, Ordinul Inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență nr. 699/IG/09.06.2022 pentru aprobarea Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de soldaţi și gradaţi profesioniști, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ, cu sediul în municipiul Piatra Neamţ, strada Cuejdi nr. 34, organizează concurs în vederea ocupării a 56 de posturi de soldat profesionist (servant) din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț (5 posturi), din cadrul Detașamentului de pompieri Roman (18 posturi), din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, Garda de intervenție nr. 1 Târgu Neamț (16 posturi) și din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, Garda de intervenție nr. 2 Poiana Teiului (17 posturi), funcţii prevăzute cu gradul de soldat, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc criteriile de recrutare.

Pentru mai multe informatii, click aici:

http://ijsunt.ro/InformatiiPublice/ResurseUmane.htm