Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 19 septembrie 2021
  • :
  • :

100 de studenți vor întreprinde un studiu de cercetare, cu scopul de a identifica oportunități de dezvoltare a comunei Tașca

Stimați cetățeni,
Vă informăm cu privire la o activitate care se va derula în întreaga comuna Tașca, pe o perioadă de 6 zile, începând cu ziua de luni, 20 mai 2019.
Reprezentanți ai Van Hall Larenstein University of Applied Sciences din Olanda (un grup de 100 studenți), în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” Iași și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, România, vor întreprinde un studiu de cercetare în zonă, cu scopul de a identifica oportunități de dezvoltare a comunei. Astfel, studenții vor dori să stea de vorbă cu unii dintre dumneavoastră, pentru a aduna material pentru viitoarele lor proiecte.
Dupa identificarea posibilelor nevoi ale comunitatii, grupul va oferi soluții pertinente, care ar putea fi puse în practică cu ajutorul comunitatii locale, partenerilor locali cat si alti parteneri externi.
Vă așteptăm cu drag să vă alăturați acțiunii noastre și să aveți deschidere către comunicarea cu tinerii olandezi, care vor dori să vă cunoască. Aceștia vor avea translator pentru a aduna informațiile necesare.

Primaria comunei Tasca