16 Iunie 2018 ~ REÎNTÂLNIRE CU GENERAȚIA MEA 1988 – 1992!

V-o mai amintiți pe Cristina Trif, femeia frumoasă cu suflet special, ce tânjește după lucruri mărețe din punct de vedere spiritual, sentimental?! Anul trecut își exprima dorința împlinirii unui vis, acela de a-și revedea colegii lângă care și-a petrecut o perioadă frumoasă din viață; vis ce a prins contur și acest lucru i-a adus un zâmbet larg pe față, atât ei, cât și colegilor. Și pentru că reîntâlnirea a fost una de neuitat și timpul nu a fost suficient pentru a împărtăși amintiri, sentimente, proiecte, au promis că nu se va pune punct, ci se vor mai revedea. Azi, Cristina și prietena ei, Mirela, își “strigă” colegii din nou la catalog, pentru a fi ascultați la povestea din ultimii ani și apoi să sărbătorească revederea la “banchetul de 44 de ani” .
Sunteți așteptați să spuneți “PREZENT” pe data de 16 iunie, pentru a vă întoarce în timp și pentru a reîntra în pielea de copil!!

Suntem din nou emoționați, întrucât ne vom revedea! Noi Generația 1988 – 1992 care am absolvit Școala Generală Mărceni, Bicaz, promoția 1988 și Liceul „Carol I” Bicaz promoția 1992, am hotărât să nu mai lăsăm timpul să ne păcălească în neștire și să conștientizăm trecerea lui!
Astfel, măcar o dată pe an să ne reactivăm amintirile și să creăm unele noi, împreună cu generația noastră!
Anul acesta în 2018, ne revedem la începutul verii pe 16 iunie și sperăm că retrăim din nou aceleași frumoase sentimente și emoții. Suntem siguri că revederea va fi minunată, întrucât conștiința unei generații se îmbogățește mereu cu noi anotimpuri!

Privind în urmă, la întâlnirea de anul trecut, ne dăm seama că nu întâmplător acea perioadă din viața noastră în care se conturează spiritul unei generații este considerată una specială, plină de trăiri unice, pe care nu le mai întâlnim ulterior și pe care le-am așezat cu grijă într-un sertăraș din suflet, magic etichetat: Adolescență!
Cu toții am trecut prin intensele chinuri rebele ale timpului nostru și am suspinat după multe lucruri pe care nu le aveam și nu le puteam obține.
Ne-am simțit triști și exuberanți, înțeleși prea puțin și greu de descifrat, uniți și dezbinați în același timp, sinceri, dar și enigmatici!Și tinerețea ne-a fost marcată de relațiile din adolescență, de amintiri, dar și de idealuri atunci născute.
Și ne întoarcem mereu, măcar cu gândul, acolo unde am răsădit primele amiciții și simpatii, unde am trăit primele iubiri și regretele lor! acolo unde s-a conturat personalitatea noastră și s-a născut forța și încrederea de a pătrunde în viața de adult.

În 2017, la prima revedere, am trecut testul timpului. Eram aceiași, zâmbeam și priveam la fel, simțeam aceleași emoții, nu ne era teamă să ne îmbrățișăm și să ne bucurăm că suntem împreună!
Și ne-am dat seama că suntem prieteni, că ne cunoaștem demult, dintr-un timp trecut, dar pentru noi aproape și viu, un timp a cărei inimă pulsează încă; mai ponderat de obicei, mai sacadat pe alocuri și mai pătimaș când ne amintim despre adolescența noastră! Și este surprinzător cum se leagă prieteniile cu generația ta! Și cum povestești despre cei 30 de ani care s-au scurs, fără rețineri!
Haideți să povestim în continuare despre noi, despre visele noastre!
Să recunoaștem că ne-a fost dor și că amintirile adolescenței le purtăm cu drag în suflet !
Invităm toți colegii de generație pe 16 iunie 2017, să continuăm povestea noastră, povestea unei generații …
Și să vă întrebăm dragi colegi…voi ce ați mai făcut între timp?

Cristina Trif (Vasilica) și Mirela Merlușca (Tivadar).

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate