Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 26 iunie 2019
  • :
  • :

23 de elevi de la Liceul „Carol I” Bicaz, și-au făcut cunoscută viziunea privind viitorul Uniunii Europene

De Ziua Educației, câțiva elevi din clasele a X-a, a-XI-a și a XII-a de la Liceul „Carol I” Bicaz au participat la una dintre activitățile destinate elevilor ale „Centrului Europe Direct Nord-Est” , din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Neamț.
Cu această ocazie, elevii au avut posibilitatea să poarte discuții deschise cu privire la Alegerile Europarlamentare din 2019, să-și facă cunoscută viziunea privind viitorul Uniunii Europene, în contextul preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene în 2019.
Elevii s-au arătat interesați să participe la concursul de eseu intitulat „Se caută Europarlamentar” , cu tema „Portretul robot al Europarlamentarului ideal” , care se va desfășura în luna noiembrie 2018.
Evenimentul „O zi la Parlamentul European” ce constă în simularea unei ședințe în plenul Parlamentului European, precum și alte competiții care urmează a fi organizate au mărit dorința de implicare și de participare la activitățile și concursurile pe care gazdele evenimentului intenționează să le desfășoare.
La activitate a participat un grup de 23 de elevi ai liceului , însoțiți de doamnele profesoare Carmen Constantin, Mirela Fîrțală și Elena Fodor, alături de elevi ai Colegiului Tehnic ,,Unirea” Pașcani.

 

Sursa: Liceul „Carol I” Bicaz