Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 3 iulie 2020
  • :
  • :

24 iunie, o zi grea … Andreea este printre îngerași

Andreea Prundu, în vârstă de 6 ani, diagnosticată la Iași cu neuroblastom grad IV, metastaze osoase, a fost tratată la Iași în perioada 2017-2018, urmând 12 cure de chimioterapie, mai apoi, fiind preluată de Spitalul Memorial Istanbul!
In cursul anilor 2018-2019 i s-a efectuat operatie de înlăturare a tumorii supra/renale și vena cavă, a urmat 7 cure de chimioterapie, mai apoi, transplant autolog cu celule stem și ozonoterapie!

Azi, Andreea este printre îngerași, a uitat de durere și de lupta pentru a trăi … azi calcă pe nori si zâmbește!

„24 iunie O zi grea.. un înger ce aproape 7 ani a stat printre noi muritorii; si-a desfăcut aripile și a lăsat ca trupusorul firav al ei să fie condus pe ultimul drum. Datoria noastră a fost să ne ducem misiunea până la capăt…Și, de fapt voi oameni cu suflet infinit, voi ați contribuit la cele necesare înmormântării.
Mulțumim Bicajenilor, în special celor simpli din cartierul Dodeni. Multumim oamenilor frumoși din TASCA ,IZVORUL MUNTELUI și TARCAU. Multumim dragilor oameni ce au sărit în ajutorul nostru și ei știu cel mai bine cine sunt. 🙏🌈.. PRINTESA CAVALER A dorit ca toată mâncarea să ajungă la cei nevoiași, la copiii săraci.
Multumim Gabriela Voinea, Karmen Suciu , Ana Maria Ana Maria, multumim că existați.
Astăzi 25 iunie , lacrimile noastre s-au transformat in aripi de îngeri. Voluntari pe scena lumii coordonați de Dumnezeu.” , a declarat Gabriel Nafareanu din Bicaz.

sursa: Gabriel Nafareanu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *