550000 lei, acordați de CJ Neamț, spitalului din Bicaz

Miercuri, 9 mai 2018, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Neamț s‑a aprobat asocierea dintre Consiliul Județean Neamț și Consiliul Local Bicaz, pentru realizarea unor lucrări și dotări de interes public județean, la Spitalul „Sf. Ierarh Nicolae”.

Iată ce a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, domnul Asaftei Ion:

Într-o competiție inegală, în care valoarea individuală era pusă față în față cu dotările exhaustive ale instituțiilor medicale publice, munca intensă, de calitate, bazată pe competențe profesionale, reprezenta singura formă de a putea rezista.
Actualitatea ne arată că în zona serviciilor medicale, din grija pentru pacient si pentru sănătatea acestuia, calitatea poate fi obținută numai prin îmbinarea competențelor cu dotarea tehnică necesară.
Desigur, inițierea unui proiect de dezvoltare nu este un lucru ușor și presupune câțiva pași obligatorii de parcurs, pași în care trebuie analizate atent nevoia investițională, instrumentele și modul în care aceasta poate fi înglobată într-un proiect, precum și efectele economice.
Astăzi, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Neamț, am mai făcut un pas: am aprobat asocierea dintre Consiliul Județean Neamț și Consiliul Local Bicaz pentru realizarea unor lucrări și dotări de interes public județean la Spitalul orășenesc ,,Sf. Ierarh Nicolae ” Bicaz pentru desfășurarea în condiții optime a actului medical, precum și pentru îndeplinirea condițiilor de acreditare a acestei unități sanitare, în scopul asigurării unor servicii de calitate.
Contribuția județului Neamț în cadrul asocierii este de 550000 lei și se asigură din bugetul pe anul 2018.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate