Ce ne spun astrele?

VĂRSĂTOR – O să primiţi ok-ul pentru un job, o funcţie, să treceţi în altă grupă la şcoală, într-un colectiv în care să lucraţi mai bine, la slujbă. Sunt lucruri pe care le-aţi tot amânat şi-acum o să le puteţi da de capăt, să faceţi progrese în sfera carieră – e un bun moment de afirmare.

PEŞTI – Aţi putea face rost de nişte bani care să v-ajute să susţineţi cheltuielile casei, mai ales dacă aveţi rate şi v-aţi descurcat mai greu. Poate va invită cineva la plimbare în altă localitate, posibil şi în străinătate şi să petreceţi câteva zile într-o ambianţă plăcută.

BERBEC – O să legaţi uşor relaţii, vă simţiţi atraşi de cineva care îl are pe vino-ncoa şi o să începeţi o poveste de dragoste. Aţi putea pleca de azi într-o excursie , şi să vă-ntoarceţi duminică, dacă vă puneţi de acord cu toţi prietenii din grup.

TAUR – Cineva cu care aveţi de discutat între patru ochi o chestiune de suflet vine că să faceţi lumină în povestea respectivă. Poate le daţi o mână de ajutor unor oameni care se mută sau pun la cale un eveniment pe care vă pricepeţi să-l organizaţi, c-aţi mai făcut asta, genul ăsta.

GEMENI – O să vă-nţelegeţi mult mai bine cu partenerul de suflet dacă plecaţi un pic, o zi, două, departe de casă, la odihnă, la distracţie. E posibil să luaţi nişte bani şi să-i scutiţi pe ai voştri de o cheltuială, de un efort, drumuri, să-şi vadă de restul treburilor pe care le au pe cap.

RAC – Poate ieşiţi la o-ntalnire cu prietenii diseară şi o să vă faceţi planuri pentru următoarele două zile, să faceţi ceva care să vă deconecteze. Sufleteşte promite să vă fie mai bine, poate fiinţa de care sunteţi îndrăgostiţi vă caută, vă asigură că simte la fel ca şi voi şi vă armonizaţi frumos.

LEU – Poate faceţi cumva să echilibraţi relaţia de cuplu că e o degringoladă acolo şi vă doriţi stabilitate. Vi se oferă prilejul să avansaţi în carieră, să demaraţi proiecte noi care să vă pună în valoare şi să câştigaţi mai mulţi bani până la sfârşitul anului.

FECIOARA -E posibil să mai cheltuiţi nişte bani pentru casă şi să mai păstraţi nişte bani pentru o nuntă sau un botez care vor avea loc la vară. De undeva, poate din colaborări vin bani şi o să vă puteţi duce în vizită la rudele din altă zonă geografică şi să rămâneţi încă o zi două, să vă tihnească.

BALANŢă – O să vă invite cineva într-o excursie, să vă relaxaţi şi poate aveţi şi ceva de sărbătorit şi o să vă-ntoarceţi refăcuţi. Poate vă faceţi curaj să vă duceţi la alt serviciu şi să experimentaţi lucruri noi care să v-ajute să progresaţi, să câştigaţi mai mulţi bani.

SCORPION – E posibil să primiţi ceva în dar, să vă scoată cineva la masă în oraş, sau la o piesă de teatru, un concert şi vă duceţi. Se poate să vină în vizită cineva care-a lipsit o vreme din viaţa voastră şi să regăsiţi, totuşi, acel limbaj comun care v-a unit cândva, să continuaţi relaţia.

SĂGETĂTOR -Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi să spună fiecare ce-l deranjează – la celălalt. Aţi putea semna un contract care să vă asigure un câştig pe o perioadă mai lungă de timp, dar mai aveţi o ofertă demnă şi ea de luat în seamă – vă gândiţi până luni.

CAPRICORN – O să daţi pe la bancă şi pe la notar, să legalizaţi o situaţie, consultaţi un avocat, să se respecte litera legii. Vă puteţi interesa de nişte sponsori pentru afacerea voastră şi să şi găsiţi pe la întrunirile la care veţi ajunge, c-aveţi vizibilitate în perioada asta.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate