Ziua Marinei Bicaz 2013 – dezastru total

ziua-marinei-bicazDesi nu prea a plouat la Bicaz, Ziua Marinei nu a fost nici pe departe ce era in anii din urma, semn ca organizarea a fost dezastruoasa .
Un fel de Mos Craciun botit rau pe post de Poseidon zeu al marilor , cu moaca acoperita in stil ninja de un tifon sau ceva alb si cu un trident ruginit, a starnit rasetele celor prezenti si bine ca nufotografiatul-interzis s-a apropiat de mal, ca de aproape sigur speria copii prezenti .
Pe baraj, cativa paznici destoinici strigau la turisti cu apelative de genul „wa baiete” si nu dadeau voie nimanui sa faca poze sau sa filmeze pe motiv ca barajul este obiectiv strategic, si in acte presupunem ca asa a ramas, caci autoritatile din Bicaz sunt ocupate cu orice altceva decat cu demersurile necesare pentru transformarea barajului si intr-un obiectiv turistic. Pe acest fundal de fotografiat si filmat interzis cu exces de zel, turisti se suiau repede in masini trantind portierele si demarau in tromba si pe buna dreptate, ca la un internet plin de filme si poze cu barajul din toate unghiurile sa interzici turistilor sa se fotografieze este un cretinism fara margini .
Cu exceptia doamnei vicepresedinta Arcan pe care am observat-o urmarind evenimentele, autoritatile prezente la fata locului au cam dat dovada de lipsa de respect oamenii fiind ocupati cu orice altceva numai cu ce se intampla pe lac nu, formand tot felul de bisericute la o masa amenajata pe debarcader, ba chiar am trait cu impresia ca domnul Tarata nu s-a mai vazut de foarte mult timp cu vicepresedintele Manoliu, ca tare mai erau prinsi cu depanatul amintirilor, ca sa nu mai spunem de primarul Bicazului care ar fi trebuit sa il lase pe domnul Tarata in treaba lui si macar sa se prefaca ca se uita la ce se intampla pe lac.
Cele cateva sute de masinapompieri-bicaz oameni prezenti au vizionat ei ce au vizionat infipti in glodul de pe langa debarcader, ca vreo tribuna, sau bancuta nici nu intra in discutie sa fi fost dupa care au plecat acasa dezamagiti de ce era Ziua Marinei si ce a ajuns. Singurul lucru care mai aduce aminte de cum arata pe vremuri aceasta sarbatoare este masina de pompieri din Bicaz, care trebuie sa recunoastem reprezinta o minune tehnologica daca mai reusesc pompierii sa o porneasca la cum arata .
Bagam de seama ca sarmanii locuitori din Bicaz au ales USL si acum le iese pe nas, iar primarul PSD se pare ca nu a prea a facut nimic, nu a deschis nici un spital, nu a creat locuri de munca, nu a deranjat coruptia din oras, nu a facut nimic pentru a atrage turistii si nici macar nu a reusit sa scape de cainii comunitari ce terorizeaza locuitorii micului oras. Asadar, la cat de implicat este primarul socialist democrat actual, la viitoarele alegeri PSD-ul ar trebui sa isi ia gandul de la Bicaz, ca vor avea mai multe sanse cei de la UDMR.
Rugam pe domnul primar Nicolae Salagean ca anul viitor, cu o saptamana inainte de Ziua Marinei sa il lase pe Poseidon sa doarma in casa sau la spital ca si asa e parasit, ca anul acesta sarmanu parca era zeul boschetarilor .
Hai pa !

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate