Campania de sterilizări gratuite continuă cu succes în comuna Săvinești

Datorită unei promovări serioase din partea primăriei comunei Săvinești a campaniei de sterilizări gratuite inițiată de Asociația franceză Mukitza în parteneriat cu Asociația Prieten Credincios din Piatra-Neamț, localnicii au venit în mod responsabil la cabinetul veterinar din colonia Săvinești pentru a-și steriliza animăluțele, căței și pisici deopotrivă.

Ieri și astăzi, medicii au operat la foc continuu, fapt care a permis sterilizarea a câtorva zeci de animale cu stăpân din comuna Săvinești.

Sterilizarea ajută la menținerea sănătății animăluțelor și este un factor esențial de prevenție în ceea ce privește înmulțirea necontrolată a animalelor fără stăpân, abandon și uciderea puilor. În această perioadă se desfășoară o amplă campanie de sterilizări în județul Neamț. Până în prezent, s-au realizat sterilizări gratuite în Piatra-Neamț, Borlești, Săvinești, Dobreni, Dragomirești, Ștefan cel Mare și continuă. Pentru informații suplimentare, luați legătura pe facebook cu voluntarii campaniei pe pagina Salvăm Cățeii.







Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate