Prima zi de școală cu emoții, dar cu speranțe și ambiții!

Azi, 11 septembrie, este prima zi de școală! Cu multe emoții, copiii au pornit în această dimineață spre școală cu ghiozdanele pline cu speranțe și ambiții.
Cei mai emoționați au fost cei mici care au călcat pragul grădiniței, clasei pregătitoare, clasei I, dar nu singuri, ci având în umbra lori părinții care cu greu le‑au dat drumul la mână.
Cu sufletul strâns au revenit în clase și elevii claselor a VIII‑a și a XII‑a care conștientizează că vor avea un an mai greu pe care trebuie să îl depășească cu brio.
De asemenea, directorii școlilor, învățătorii, profesorii și nu în utimul rând primarii sunt alături de copii, îi încurajează și le oferă ajutorul pentru ca de pe băncile școlilor să iasă oameni învățați, cu o educație aleasă.

Iată câteva mesaje adresate copiilor cu ocazia începutului de an școlar de către autoritățile locale:

Primarul comunei Dămuc, domnul Anton Covasan:

„Ce pot să spun copiilor? În primul rând că trebuie să învețe , că înafara celor șapte ani de acasă le trebuie școală , să respecte profesorii pentru că în cele 4-5 ore oamenii aceia depun efort intelectual pentru ei, iar părintilor le rămane restul de ore din 24 , să le dea educația necesară copiilor ca ei să fie demni și civilizați în această viață ! Mult succes în noul an școlar!”

Primarul comunei Poiana Teiului, doamna Ana Ancuța:

„Un an școlar binecuvântat și împlinirea tuturor viselor!
Cu drag, Ana Ancuța,Primarul Comunei Poiana Teiului”

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate