Polițiștii din Farcaşa au sancționat un tânăr pentru transport ilegal de material lemnos

În ziua de 14 noiembrie a.c., în urma unei sesizări polițiștii Postului de Poliţie Farcaşa au identificat în trafic un transport ilegal de material lemnos.
Ca urmare a controlului efectuat în trafic,echipajul de poliție a oprit pe DN 17B o autoutilitară condusă de un tânăr de 25 de ani, din Farcașa, care transporta material lemnos.
Documentele prezentate de conducătorul auto au fost verificate în bazele de date, însă, existând suspiciunea unei transport mai mare de lemn decât cel înscris în acte, polițiștii împreună cu inginerii silvici au inventariat materialul lemnos.
În urma acestei activități, s-a constatat că zece piese inventariate au diametrele mai mari decât cele înscrise pe avizul de însoţire şi există în plus cantitatea de 7,30 mc lemn rotund răşinoase.
Polițiștii au confiscat cantitatea de 7,30 mc lemn rotund răşinoase, ce a fost predată în custodia Ocolului Silvic Poiana Teiului, iar societatea care efectua transportul a fost sancționată contravențional cu amendă de 3000 de lei, conform Legii 171/2010 rep.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate