Accident în orașul Bicaz, Capșa

În această seară a avut loc un accident în orașul Bicaz, Capșa. Din spusele martorilor un autoturism Volkswagen Passat s‑a ciocnit frontal cu un taxi ce mergea spre Tarcău. Se pare că șoferița Passatului era sub influența alcoolului. La fața locului a ajuns un echipaj al poliției, ambulanța și descarcerarea. Cele două autovehicule au fost ridicate de la locul accidentului. Victimele s‑au ales cu răni ușoare.
Vom reveni cu mai multe detalii!

Actualizare: IPJ Neamț
În ziua de 21 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe strada Plaiului din Bicaz.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce o femeie de 48 ani, din Bicaz conducea un autoturism pe str. Plaiului, la intersecția cu str. Capșa, ar fi efectuat manevra de viraj stânga și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe direcția Bicaz-Tarcău.
În urma impactului, a rezultat rănirea a trei pasageri aflați în autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani, din Bicaz.
Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv doar pentru conducătoarea auto.
Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporala din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate