Accident rutier cu o victimă, pe raza comunei Bicaz Chei

În urmă cu câteva minute, în centrul comunei Bicaz Chei, a avut loc un accident rutier destul de grav cu implicarea a trei autoturisme. Din declarațiile martorilor de la fața locului, reiese faptul că un autoturism marca Skoda, condus de către un călugăr, care se pare, a adormit la volan, a intrat frontal într‑un Volkswagen, apoi a ricoșat într‑un Matiz. La fața locului au ajuns două echipaje de poliție, atât cea locală cât și un echipaj de la Bicaz și o ambulanță care a preluat șoferul Skodei, acesta având răni la cap.
Poliţiştii au intervenit, oprind circulaţia pe ambele sensuri de mers!
Vom reveni cu mai multe informații!

Actualizare articol:
La sosirea forțelor de intervenție persoanele erau ieșite din autoturisme. În urma producerii evenimentului rutier au rezultat trei victime(un barbat preluat de ambulanta SMURD de terapie intensivă mobilă, un bărbat și o femeie preluați de echipajul SAJ) care sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe(UPU) din Piatra Neamț.

IPJ Neamț:

În cazul accidentului de circulație produs ieri pe DN 12C, în localitatea Bicaz Chei, polițiștii rutieri au stabilit că în timp ce un bărbat de 46 ani din Arad conducea un autoturism din direcția Bicaz Chei-Bicaz, a pătruns pe sensul opus de mers si a intrat în coliziune două autoturisme care circulau din sens invers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, respectiv a bărbatului de 46 de ani, a conducătorilor celorlalte două autoturisme și a unei pasagere din autoturismul marca Daewoo.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, doar rezultatul arădeanului a fost pozitiv, indicând o valoare de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate