Culita Tarata ne cere sa scormonim si noi nu putem sa il refuzam

In urma publicarii unui articol in care aratam ceva pubele de gunoi pregatite pentru ceva  in curte la SEF PETROFOREST presedintele CJN ne-a cerut, ba chiar a insistat sa cercetam bine treaba cu acele pubele iar noi, cum nu vrem sa il dezamagim pe Culita, iata ca am sapat si am dat peste cateva chestii mult mai interesante decat pubelele de gunoi ce se pregateau.
In primul rand, imediat dupa aparitia articolului pubelele din curte de la SEF PETROFOREST au disparut si locul arata de parca niciodata nu ar fi fost ceva acolo.
nu-e-pubelaCurtea de unde au disparut pubelele de parca nu ar fi existat este a SEF PETROFOREST  unde administrator este inca in acte regretatul Spiridonescu Ioan fostul bun prieten al tovarasului Culita Tarata si asociati persoane juridice. Moldinstal SRL administrata de Blaj Elena Cristina persoana de contact pentru Durau SA si TCE 3 Brazi, deci foarte apropiata de familia Tarata. Al doilea asociat persoana juridica este Leonte Romelcom SRL, societate ce apartine lui Leonte Romel care detine si Comppil, nume care imi aduce aminte de un scandal cu milioane de euro in care o firma denumita intamplator tot Comppil a vandut lui TCE 3 Brazi ceva ierbicid cu 10 euro cand el era 5 euro pe piata libera si de aici in colo… procurori DNA stiu ce au mai facut.
Acum ca am lamurit ce e cu firma in curtea careia se pregateau ceva pubele care au disparut fara urma, haideti sa vedeti ce am mai gasit scormonind dupa SEF PETROFOREST. Cica ar exista prin Piatra Neamt o casa de protocol bine ascunsa de ochii oamenilor, care ar apartine acestei firme SEF PETROFOREST, impreuna cu vreo 5 hectare de teren, mai sus de Strandul din Piatra Neamt. Gura lumii zice ca aici isi fac siesta “delegatii” de pe la Ministerul Agriculturii sau tot felul de intruniri de oameni care pun tara la cale si vor sa o faca intr-un loc plin de verdeata si ferit de orice priviri indiscrete.
La fel ca si in cazul pubelelor, acest loc mirific nu poate fi fotografiat decat de la inaltime si tot gurile rele spun ca este tinut intr-un asa secret incat nici oameni apropiati de adevaratul proprietar nu stiu de el. Asadar, haideti sa mai facem o bucurie celor curiosi si sa le aratam locatia unde se presupune ca s-ar intampla protocoale ce trebuie sa fie ferite de ochii lumii.
Asa ca, daca tot ne-a cerut presedintele Culita Tarata sa scormonim ca sa vedem ce e cu pubelele  si am dat peste ceva interesant, credem ca ar fi bine sa prezentam la toata lumea locatia necunoscuta pentru multi pietreni.
vila-protocol3

vila-protocol-2

vila-protocol
Tot scormonind, am gasit si ceva pamant luat de la Romsilva in zona si nu prea intelegem cum, dar sa stea linistit tovarasul Culita Tarata ca noi sapam si vom veni cu informatii reale si urmarim si treaba cu tomberoanele numai ca e putin mai dificil fiind vorba de firme private la a caror acte nu avem acces.

Iosub Robert

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate