Marius Coșerariu și Asociația Culturală „Eu cred”, Tașca: patriotism și dragoste de neam

Versurile melodiei „Stăpâni la noi acasă” a inspirat și a dat naștere unui turneu de poezie și muzică folk, intitulat „Scoateți steagul la vedere!” .
Cele 10 spectacole se desfășoară începând cu data de 20 aprilie și se vor încheia în preajma zilei de 1 Decembrie, la Piatra Neamț.
Primul spectacol din cadrul acestui turneu s-a desfăsurat la Tîrgu Neamț, spectacolul fiind susținut de către copiii Asociației Culturale „Eu cred”, Tașca, de către Marius Coșerariu, Cristina Marin și Elena Ropotoaia.
Următoarele spectacole vor avea loc în mai multe localități din județul Neamț (Roman, Roznov, Piatra Neamț și altele) și din țară, primul având deja loc la Sibiu, la data de 21/22 aprilie. Pe 20 aprilie, copiii Asociației, au vizitat, înainte de spectacol, obiectivele turistice din orașul Tîrgu Neamț, cu sprijinul Primăriei.
Titlul acestui turneu este dat de unul dintre versurile melodiei „Stăpâni la noi acasă” (versuri Elena Anghel, muzică Marius Coșerariu) și ne dorim prin astfel de spectacole să trezim în români, sentimentul patriotic, acum, în Anul Centenar” , ne‑a declarat domnul Marius Coșerariu.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate