PDL-upii strigă LUPII !!!

Într-o conferință de presă jenantă PDL-istii nemțeni au ieșit total neinspirați și au îndrugat tot felul de baliverne.
În primul rând, am remarcat că erau ofuscați pe sloganurile folosite de PSDUNPRPC și asta după ce chiar ei, PDL-iștii corecti de acum, în fosta campanie au candidat sub acronimul APEL, un acronim și ilegal și fără nici o explicație gramaticală, căci denumirea lor de alianță era ALIANȚA ELECTORALĂ POPULARĂ PROGRESISTĂ EUROPEANĂ LIBERALĂ ceea ce ar fi însemnat legal și gramatical A.E.P.P.E.L. Cum pot să vină ei acum cu tupeu să arate cu degetul spre alții, nu înteleg, dar e clar că tupeul ăla vechi al PDL-iștilor încă nu a dispărut. Desigur că am întrebat, ba chiar de vreo trei ori, dar PDL-iștii evident jenați de realitate au răspuns orice altceva decât ce am întrebat noi pentru că ar fi fost destul de greu să recunoasca că reclamă că USL-ul face exact ce a facut și PDL-ul la alegerile anterioare.
În al doilea rând, am rămas stupefiat de faptul că PDL-iștii material-electoral-PDLne-au pus în față un material electoral în care, printre altele se putea citi mare și clar “CĂTĂLIN PREDOIU candidatul PDL la președinție” sau “PDL Neamț susține candidatul la președinție” și apoi s-au așezat la masă în fața camerelor și au început să zică ei frumos  cum ceilalți contracandidați nu abordează teme europene și încearcă să ducă discuțiile electorale în altă direcție. Desigur că nu m-am putut abține și am întrebat cum vine treaba asta … răspunsul … năucitor.

Tot la fel de blocat am rămas de discrepanța fantastică dintre discursul clar anti PSDPCUNPR și descrierea aproape elogioasă la adresa tovarașului Culiță Tărâță, ceea ce mă face să fiu din ce în ce mai convins că exista un blat sau macar o promisiune de viitoare asociere între Culiță Tărâță și PDL.

Să vă mai spunem că marele șef de PDL-upi se pare că m-a luat de prost pe mine și pe toți cititorii ziarpiatraneamt spunând că nu a discutat niciodată cu domnul Ionel Arsene și în realitate ei au fost colegi la Clubul Rotary dupa cum ne-a declarat  chiar domnul deputat Ionel Arsene?!?

Să vă mai spunem că marele șef de PDL-upi nu știe cine sunt consilierii județeni și cine e seful PC la Neamț ?!?
Ar fi multe de spus, dar am cam obosit cu PDL-upii care striga LUPII !!! Chiar sunt foarte curios ce procent vor scoate în campania aceasta ca să pot sa îmi fac o imagine asupra coeficientului de inteligența al românilor.
Conferinta de presa integrala PDL Neamt.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate