Ședința CL comuna Țibucani

După 2 luni în care ședințele ordinare din Primăria Țibucani nu au mai avut loc, Consiliul Local al comunei a fost convocat pe data de 19 august, într-o sală a Școlii Nr. 2 din localitate, care s-a ținut în lipsa primarului Ioan Sârbu. Pe ordinea de zi au fost trecute un număr de 7 proiecte. Pe motivul că ședința a fost convocată de pe o zi pe alta, așa cum se obișnuiește de altfel în comuna Țibucani, consilierul Valentin Manole a mai propus un proiect cu privire la interzicerea folosirii Camerei Agricole și a grajdurilor de pe teritoriul comunei Țibucani de către firma Prospecțiuni. De asemenea, consilierul Manole a atras atenția aupra lipsei unui regulament de funcționare a Consiliului Local.

În cadrul ședinței CL au fost prezenți și câțiva locuitori ai comunei care au reclamat că apa a devenit tulbure și roșiatică după ce s-au efectuat prospecțiuni. Pentru a fi verificată calitatea apei, oamenii au mers cu mostre la Piatra Neamț pentru a fi analizate într-un laborator de specialitate.

În finalul ședinței discuțiile între consilieri și cetățenii prezenți s-au aprins astfel încât au ajuns să vorbească toți în același timp. Prezența firmei Prospecțiuni în comună fără acordul Consiliului Local a acutizat problemele deja existente și a mobilizat consilierii de a semna o plângere penală împotriva primarului Ioan Sârbu pentru abuz în serviciu.

Articolul Ședința CL comuna Țibucani a aparut prima data pe Ziar Targu Neamt.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate