Biblioteca „Mihai Eminescu” Bicaz, gazda iubitorilor de carte, cultură și educație

În noaptea de 28 – 29 septembrie 2018, Biblioteca orășenească Bicaz și-a deschis porțile pentru cititori. Alături de alți iubitori de carte din orașul Bicaz, la activitate au participat mulți elevi și profesori din instituțiile de învățământ bicăjene.
Dezbaterile și dialogurile culturale, acordurile lirice și concursurile au captat atenția publicului.
Sub îndrumarea cadrelor didactice, elevii Liceului „Carol I” au prezentat diferite proiecte premiate la concursurile naționale, au susținut momente muzicale, au recitat poezii.
Demonstrațiile practice de prim ajutor ale elevilor pregătiți de doamna profesor Roxana Dumitrașcu, în cadrul „Educației pentru sănătate și prim ajutor”; proiectul premiat în cadrul concursului „Cultură și Civilizație”, „Familia Vorel – un reper în cultura și știința nemțeană” prezentat de un grup de elevi îndrumați de doamna profesor Xenia-Maria Sîrbu, recitalul poetic „Din lirica interbelică” a unui grup de elevi coordonați de doamnele profesoare Gianina-Elena Hreniuc și Mihaela Apetroei sunt câteva exemple de momente care au fost admirate de publicul prezent.
Mulțumim gazdelor de la Biblioteca orășenească Bicaz pentru colaborare. ” , au transmis reprezentanții liceului „Carol I” Bicaz.

Sursa: Liceul „Carol I” (foto: Ion Asavei, Liviu Munteanu)

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate