Anton Covasan, invitat la revederea generațiilor de fotbaliști nemțeni

Ieri, 28 decembrie, a avut loc o acțiune cu foști fotbaliști, pe stadionul Ceahlăul Piatra Neamț , fotbaliști care au jucat și la echipa natională, de exemplu Adrian Iencsi. De asemnea, au fost prezenți foști mari fotbaliști cu care Neamțul se mândrește: Codruț Domșa, Alistar, Mișu Ionescu, Vali Avădanei ,Mironaș Ioan ,Anton Florin ,Ludi Chertic ,Costel Enache, antrenor acum la Astra Giurgiu ,Costel Ilie, antrenor la Dunărea Călărași, Iulian Botez, jucători de la Asociația Lupii albi , „și mulți alții la care dacă le -am uitat numele, să mă ierte , căci tare îi mai iubesc! „, a transmis primarul Covasan.

Deja a devenit o tradiție ca în fiecare an să se realizeze această întâlnire între prieteni, între fotbaliști, printre care se află și primarul comunei Dămuc, mare iubitor de fotbal, domnul Anton Covasan.

„Pe această cale le mulțumesc tuturor pentru că mă invită în fiecare an și eu mă simt ca într-o familie alături de ei,
fiind un iubitor de fotbal și de sport.
Abia aștept să-mi termin baza sportivă cu toate condițiile și să îi invit și eu pe ei în fiecare an la mine.
Pentru mine nu este un alt lucru mai frumos pe pămant decât să stau cu oameni, să vorbesc, mai ales cu persoane de valoare.
Nichita Stănescu spunea că „un prieten are valoarea unui înger!”, iar ei sunt prietenii mei. Ce frumos ar fi să am atâția îngeri pe lume cealaltă!”

sursa foto: Gelu Cracana

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate