Culita Tarata comparat cu Ludovic al XIV-lea

Cel mai urat atac pe care l-am vazut vreodata la politicienii nemteni a fost lansat de domnul Gheorghe Stefan la adresa domnului Culita Tarata, cand intr-o conferinta de presa la comparat cu Ludovic al XIV-lea simbolul depravarii umane in istoria Europeana .
Ludovic al XIV-lea a condus Franța vreme de 72 de ani incepand din 1643 . Printre multele comportamente deviante, Ludovic al 14-lea avea un mare apetit sexual și s-a bucurat de favorurile mai multor amante, având numeroși bastarzi . Ludovic al XIV-lea adora sa faca dragoste cu femei intr-o anumita perioada a lunii afirmand ca nu exista un afrodisiac mai bun ca menstruatia.
Acelasi Ludovic avea convingerea ca este oranduit de Dumnezeu sa fie rege si de aici decurgeau toate ineptiile politice ce au dus in final la decapitarea sa, nu inainte de a fi deposedat de toate titlurile și toate onorurile pe care le adunase in decursul vietii .
Desi ne place cand politicienii nemteni se faulteaza, consideram ca fiind cel putin de foarte mare prost gust aceasta comparatie, dar poate nu intelegem noi politica si asa se alinta sefi de partide intre ei .

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate