Primarul Covasan a mai atins un obiectiv important : de ieri, Dămucul are dispensar nou!

S‑a modernizat Dispensarul Uman din comuna Dămuc, iar azi, 10 martie 2019, a avut loc inaugurarea acestuia.
Acest proiect de reabilitare, modernizare și dotare a dispenasarului, în valoare de 506.219 lei, s‑a încheiat; S‑a lucrat intens pentru ca lucrările să fie finalizate cât mai repede, astfel încât asigurarea serviciilor medicale să fie de cea mai bună calitate.

Modernizare și dotare dispensar uman, comuna Dămuc! Muncim intens pentru oameni! Finanțare de la Guvernul României … ăla de care se vorbește că nu face treabă!„, a declarat primarul Covasan.

Clădirea, clar, arată de milioane, cabinetele realizate conform standardelor europene, dotate cu toate facilitățile, totul pentru ca atât personalul dispensarului, cât și pacienții să aibă parte de tot confortul.

Ne bucurăm că am adus acest dispensar la un stadiu de normalitate, eu cred că este în folosul oamenilor! Sper că vom avea curând și o ambulanță, avem promisiunile domnului doctor Munteanu, managerul spitalului. Avem multe proiecte anul acesta care se vor contura. Noi lucrăm pentru comunitate și sunt mândru că pot să fac asta pentru cetățenii mei.„, a mai menționat primarul Covasan.

La acest eveniment important a participat doamna senator Emilia Arcan, care a vizitat fiecare încăpere a dispensarului, a rostit câteva cuvinte asistenței și a apreciat munca și efortul primarului Anton Covasan, pentru ca oamenii pe care îi conduce, să ducă un trai mai bun și mai frumos, punând pe primul plan sănătatea acestora.

Vreau să îl felicit pe domnul primar pentru modul în care se implică în atragerea de fonduri, în accesarea de proiecte pentru ca, comunității să îi fie mai bine, să trăiască în condiții corespunzătoare secolului 21. Este un obiectiv extrem de important pentru comunitate. Nu este vorba de bani puțini, sunt foarte mulți ,acordați de guvernarea aceasta care este atât de blamată uneori!”, a precizat senatorul Emilia Arcan.

Au mai luat parte la inaugurarea noului dispensar domnul Cătălin Chiței, administratorul public al CJ Neamț, directorul Ambulatoriului Policlinicii Piatra Neamț, doamna Teodora Gabriela Lungu, și arhitectul, doamna Adina Panaitescu, care „s‑a ocupat de frumusețea noii clădiri”.

Un sobor de preoți a oficiat slujba religioasă, s‑a sfințit cu aghiasmă fiecare încăpere, apoi toată prezența s‑a deplasat la Centrul Cultural „Daniel Bucur”, din centrul comunei Dămuc, acolo unde a fost sărbătorită femeia.

Toate femeile au fost întâmpinate cu flori și cu urări deosebite, domnul primar a oferit de asemenea flori și a transmis sexului frumos un sincer „La mulți ani!”.

A urmat un spectacol extraordinar, au urcat pe scenă: Maria Mihali, Grupul „Eu cred”, Mihaela Gîrbuleț, Beniamin Panțîr, Elena Sînziana Ailenei, Gabriel Dandu, Sara Smighelschi, artiști care au emoționat prin cântecele dedicate mamei, dar care au și ridicat oamenii în picioare și i‑au încurajat să cânte odată cu ei.

Felicitări domnule primar, pentru străduința, implicarea și pentru realizările dumneavoastră!

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate