Rezultate frumoase ale sportivilor Bassai-Dai la Campionatul Naţional de Karate

Sala Sporturilor din Dumbrăviţa, judeţul Timiş, a găzduit sambata, 18 mai, Campionatul Naţional de Karate organizat de Federaţia Romana de Arte Marţiale, Departamentul EUR&KA. Competitia a strans 20 de cluburi din toata tara printre care s-a aflat şi clubul nemţean Bassai-Dai, participand cu un lot de 6 karateka pregatiţi de sensei Mihai Iulian Popa.
In cadrul Campionatul Naţional de Karate, cei peste 200 de sportivi inscrisi in competitie, grupati pe categorii de varsta, grad şi greutate, s-au întrecut în probele de kata individual, kata echipe, kumite individual, kumite ippon, precum şi în probe de kumite pe echipe.
La finalul concursului, clubul Bassai-Dai a urcat pe locul 5 la nivel national, in clasamentul cluburilor participante. După multe emoţii, dar şi multă muncă, sportivii de la CS Bassai-Dai Piatra Neamt au totalizat un număr de 15 medalii, astfel:
• Furtuna Georgiana: locul 1 kata individual, locul 1 kumite individual, locul 1 kumite Ippon;
• Alixandrescu Lucian: locul 1 kata individual, locul 2 kumite individual, locul 2 kumite Ippon;
• Iustina Birdizau: locul 3 kata individual, locul 2 kumite individual, locul 1 kumite Ippon;
• Chirila Mihaela: locul 3 kata individual, locul 3 kumite individual, locul 1 kumite Ippon;
• Topolicianu Denisa: locul 3 kata individual, locul 2 kumite individual;
• Ungureanu Denisa: locul 3 kumite individual.
Îmi felicit sportivii pentru eforturile depuse şi frumoasele medalii pe care au reuşit să le aducă acasă. Sunt multumit de rezultatele obtinute si ma bucur sa vad ca ne mentinem trendul ascendent.”, ne-a dezvăluit sensei Mihai Iulian Popa.
Intrebat despre planurile pentru viitorul apropiat, antrenorul ne-a marturisit: „Mai participam la o competitie in iunie, apoi incepe vacanta de vara in care ne dorim sa facem o multime de activitati in cadrul clubului, inclusiv schimburi de experienta cu alte cluburi din tara. Va fi o vara activa.”

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate