Educație antidrog prin muzică, dans și pictură la Izvorul Muntelui

În perioada 4-7 august, la Izvorul Muntelui, a avut loc tabăra „Educație antidrog prin muzică, dans și pictură”, în cadrul proiectului „Fără droguri în școlile din Neamț”, finanțat de Consiliul Județean Neamț.

Activitatea a fost coordonată de dna. Veronica Ropotică, preşedinta Asociaţiei „AQUILA“ Piatra-Neamţ, și de dl. Constantin Cătălin Barna, manager de proiect.

Proiectul a fost structurat pe trei ateliere: unul de muzică (sub îndrumarea dnei. prof Lucreția Stroici), al doilea, de dezvoltare a auzului intern (coordonat de dra. prof. Sara Stroici) si cel de-al treilea, de pictură (coordonat de dna prof. Mihaela Pop de la Liceul de Arte „Victor Brauner”).

Elevii participanți s-au bucurat si de seri dansante în jurul focului de tabără, prilej de armonie și voie bună. Acțiunea desfășurată într-un cadru mirific s-a bucurat de participarea unui număr de 31 de elevi de gimnaziu si de liceu, însoțiți de cadre didactice din judetul Neamt, care au petrecut 4 zile cântând si dând viată unor desene/picturi cu tema antidrog, care transmit mesaje impresionante, cu scopul de a ajuta tinerii să își păstreze în viata drumul drept, fără a apela la adicții care le distrug viitorul. Minunații tineri prezenti au lucrat atât individual, cât si în echipă si au avut ocazia să învețe unii de la alții tainele muzicii și desenului.  Mulțumim Consiliului Județean Neamț pentru oportunitatea oferită prin finanțarea proiectului „Fără droguri în școlile din Neamț”. Educația prin muzică, desen și dans este extrem de importantă, reprezentând o alternativă sănătoasă de ocupare a timpului și de dezvoltare a unor noi abilități. ”, au transmis organizatorii.

sursa. Facebook (Asociația Aquila Piatra-Neamț)

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate