Călătorie cu manele la volum maxim la cererea unei domnișoare cu chef de distracție

Călătorie cu manele la volum maxim la cererea unei domnișoare cu chef de distracție. De asta au avut parte călătorii dintr-un microbuz (transport persoane), ieri, 2 septembrie, pe traseul Bicaz-Bicaz Chei. După ce femeia respectivă s-ar fi așezat în brațele șoferului, aceasta și-ar fi exprimat dorința de a asculta acest gen de muzică, iar conducătorul auto s-ar fi conformat, așa că microbuzul a devenit un mjloc de transport nu tocmai pe placul călătorilor care și-au acoperit urechile și ne-au contactat vrând să-și exprime „indignarea”, în mod public.
Nu putem să nu ne exprimăm opinia și să spunem că această situație nu este normală, călătorii ar trebui să își petreacă timpul până la destinație, în liniște și fără să asiste la astfel de scene!

Vădit deranjată de articolul în care menționăm că nu am dat numele și nici imagini cu doamna în cauză, aceasta a cerut dreptul la replică, drept pe care, i-l acordăm, ca o publicație onestă ce suntem:

„Sunt extrem de furioasă legat de anunțul publicat pe data de 03.09.2019, deoarece mi s-au adus acuzații false la adresa mea,precum că mă aflam în brațele șoferului ce conducea microbuzul de transport persoane pe ruta Bicaz,Bicaz- Chei si i-am cerut acestuia să dea drumul la radio sau să pună muzică pentru a nu sta 20de minute până la plecare din stație, la care șoferul a pus manele.Deoarece în filmulet se vede că nu mă aflam pe brațele șoferului vreau ca cel ce a furnizat informațiile să fie tras la răspundere, pentru ca în felul ăsta îmi pătează imaginea asupra familie si persoanelor care mă cunosc.Va mulțumesc pentru înțelegere!”

sursa: martor

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate