Pagubele din urma ploilor abundente

Potrivit unui raport operativ transmis în această dimineață, iată care au fost misiunile echipajelor de intervenție ca urmare a codurilor galbene și portocalii sub care s-a aflat județul Neamț:

2 Misiuni evacuare apă din 4 gospodării (4 curți inundate și 1 beci) în sat Căciulești, comuna Girov. A intervenit Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu 4 subofițeri, 3 motopompe transportabile și 1 autoturism de serviciu;
1 Misiune evacuare apă dintr-o gospodărie (1 curte inundată) în sat Gâdinți, comuna Gâdinți. A intervenit Detașamentul de Pompieri Roman cu 4 subofițeri și o autospecială de stingere cu apă și spumă.
2 Misiuni evacuare apă din 2 gospodării (2 curți inundate) și decolmatare podețe în sat Căciulești, comuna Girov. A intervenit SVSU Girov cu 5 voluntari, 2 motopompe transportabile și 1 buldoexcavator
1 Misiune degajare arbore căzut pe o linie de electricitate în sat Vânători Neamț, comuna Vânători Neamț. A intervenit Detașamentul de Pompieri Târgu Neamț cu 4 subofițeri și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

La ora prezentei raportări NU sunt consumatori nealimentați.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate