Conducerea Primăriei Bicaz, una dintre cele mai performante din Neamț

Se pare că în ultima vreme, pe internet apar tot mai multe imagini , comentarii și reacții negative la adresa Primăriei Bicaz, dar și a autorităților locale.
Bicăjenii sunt nemulțumiți de cum arată orașul, de aceea la adresa ziarului nostru au ajuns mai multe fotografii surprinse în Bicaz, cu rugămintea de a arăta adevărata față a acestuia, în timp ce „oamenii din Consiliul local ne prezintă realizările”, a specificat cititorul ziarbicaz.ro.

De asemenea, acesta spune că adevărul se ascunde în pozele următoare:

sursa foto: cititor

O parte dintre problemele prezentate în fotografii sunt remediate, iar altele sunt foarte vechi.
Ce nu înțelegem noi este de ce acum vin buluc toate aceste poze în prag de campanie electorală, căci până acum nu prea ne-a deranjat nimeni cu astfel de probleme pe la redacție. 
Pe de altă parte, dacă acestea sunt problemele din Bicaz, înseamnă că treaba este foarte bună. Dacă nemulțumiții sau opozanții politici atât pot reproșa Primăriei și primarului Sălăgean și nu vorbesc de hoții, vânzări subevaluate, achiziții la suprapreț, lucrări cu dedicație, etc, atunci treaba e foarte bună la Bicaz și administrația locală este una dintre cele mai performante din Neamț. 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate