NOUL PROGRAM DE RIDICARE AL DEŞEURILOR ÎNCEPÂND CU 1 MAI 2021

ANUNȚ IMPORTANT
NOUL PROGRAM DE RIDICARE AL DEŞEURILOR
ÎNCEPÂND CU 1 MAI 2021
Operatorul de servicii de salubritate a comunicat noul program de ridicare al deşeurilor menajere şi reciclabile începând cu data de 1MAI 2021.
Pentru Comuna Tarcău, deşeurile menajere, se vor ridica de la persoanele fizice săptămânal în ziua de LUNI, iar de la persoane juridice în ziua de JOI.
Deşeurile reciclabile se vor ridica o dată la două săptămâni în ziua de MARȚI conform programului pe care îl regăsiți mai jos.
Atragem atenţia tuturor cetățenilor cu privire la obligațiile ce le revin în gestionarea deşeurilor produse în gospodărie astfel:
– obligativitatea sortării deşeurilor pe categorii: menajere (resturi alimentare, ambalaje murdare sau degradate), reciclabile( carton/hartie, peturi/sticle curate, doze metalice golite de conținut, plastice curate), compostabile( resturi vegetale fără pământ, iarba uscata, crengi secționate), industriale( resturi din construcții, demolări), electrice ( aparatură electrocasnică, componente electrice şi electronice, baterii), medicale – periculoase ( recipiente, eprubete, ace, seringi, etc.)
Operatorul de salubritate ridică din poartă în poartă doar deşeurile menajere şi reciclabile. Pentru celelalte categorii de deşeuri enumerate, persoanele fizice se vor adresa în scris compartimentului de mediu al primăriei Tarcău pentru programarea colectării acestora separat, contra cost sau gratuit după caz funcție de volumul de deşeuri deținut şi conținutul acestora.

sursa: Comuna Tarcau Neamt

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate