Au zis să plece PSD, că termină ei drumul Bicaz – Poiana Teiului și așa l-au lăsat

Vă mai amintiți cum vă spuneau că Arsene și ”cumătru” au făcut nu știu ce șmecherii la drumul Bicaz – Poiana Teiului și s-a dovedit că totul a fost corect?

Vă mai amintiți cum urlau liberalii și jurnaliștii lor de companie că se depășiseră termenele de finalizare a unor lucrări la drumul Bicaz – Poiana Teiului și acum ei nu doar că nu mai respectă termene, dar nu mai fac nimic?

Vă amintiți cum vă spuneau că după ce scapă de PSD vor termina ei lucrarea Bicaz – Poiana Teiului ca la carte și acum au tăiat finanțarea?

Vă amintiți cum vă spunea șeful PNL Neamț, Cozmanciuc, că vine DNA să ia PSD-iștii pentru lucrările de la drumul Bicaz – Poiana Teiului și a venit DNA, dar pentru faptele de corupție ale lui Cozmanciuc?

Vă amintiți cum se lucra la drumul Bicaz – Poiana Teiului până ce au venit la guvernare PNL-USR după care s-a blocat totul și nu sunt în stare nici să asfalteze ce au reabilitat PSD-iștii?

Vă amintiți cum au blocat lucrările la Bicaz – Poiana Teiului fără nici un motiv real, ci doar ca să nu se termine înainte de alegeri, ca să nu fie o realizare a PSD?

Ar fi bine să vă amintiți toate aceste lucruri pentru că despre toate am vorbit la timpul respectiv și v-am spus că așa va fi și, din păcate, am avut dreptate, chiar dacă postacii PNL și USR ne scuipau în comentarii, iar presa de casă a PNL zicea că mințim ca să ținem partea PSD. Puteți vedea acum cu ochii dumneavoastră cine v-a mințit.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate