FOTO. Activitate intensă pe drumul județean 127A, Bicazul Ardelean – Harghita

Pe drumul județean 127A, limita cu județul Harghita prin comuna Bicazul Ardelean, în cadrul modernizării se realizează în prezent podețele și zidurile de sprijin. Lucrarea a început anul trecut, timp în care s-au executat șase poduri, cu o lungime totală de 60 de metri liniari. Urmează a se executa 18 podețe cu diferite lungimi, de la 1 la 2,5 metri, și ziduri de sprijin pe o lungime de 3,75 km.

Pe acest sector pe care se intervine acum, ce se întinde pe 5,4 kilometri, nu a fost niciodată turnat asfalt. Prin această lucrare reușim să punem la punct o cale de legătură cu județul Harghita, care va fi impecabilă. Până acum lățimea drumului de pământ era de 4 metri. După reabilitare, va ajunge la 8 metri, cu tot cu șanțuri și terasamente.
Îmi doresc foarte mult să ducem cu bine proiectul la final, pentru că vom mai avea o ieșire din județ de care vom fi mândri! Fiecare zi trecută înseamnă noi pași în modernizarea infrastructurii rutiere nemțene.” , a declarat Ionel Arsene, presedinte CJ Neamt.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate