Un copil din Ceahlău se zbate să trăiască! Să întindem o mână de ajutor!

foto-caracter ilustrativ

IONUT, un copil de 10 ani, se zbate între viață și moarte pe patul unui spital din Iași. Doar o minune poate să îl salveze, iar minunile există:

…minunile sunteți voi. Aici aveți afișat contul tatălui copilului, domnul ROMICA NECULAI COJOCARU. Eu personal cunosc această familie și drama prin care ei trec, căci este o mare durere. Ionuț a fost accidentat de un șofer în comuna Ceahlău, iar situația este critică .Donând, puteți ajuta familia greu încercată!„, a transmis Gabriel Nafareanu, Asociația Oamenilor Simpli.

26 noiembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul județean 155 F. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 53 de ani, conducea un autoturism pe drumul județean 155 F, în localitatea Ceahlău, a surprins și accidentat un minor, în vârstă de 10 ani, din aceeași localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a minorului. Conducătorul auto, din Ceahlău, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate