Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 14 aprilie 2021
  • :
  • :

A fost actualizată Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat

A fost actualizată Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 21 din 02.04.2021 privind aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, în contextul pandemiei de COVID-19 și pentru majorarea cantităților stocurilor de urgență medicală cu produse, materiale și echipamente sanitare necesare în procesul de vaccinare a populației împotriva virusului SARS-CoV-2.
❗Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 21 din 02.04.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.
🟡ZONĂ GALBENĂ (carantina la domiciliu/locația declarată pentru 14 zile): Bonaire, Saint Eustatius și Saba, Wallis and Futuna, Curaçao, Estonia, San Marino, Ungaria, Cehia, Iordania, Muntenegru, Serbia, Polonia, Andorra, Aruba, Uruguay, Bulgaria, Franța, Macedonia de Nord, Suedia, Bermuda, Liban, Bahrain, Bosnia și Herzegovina, Kosovo, Slovenia, Seychelles, Cipru, Palestina Olanda, Belgia, Republica Moldova, Italia, Brazilia, Austria, Chile, Luxemburg, Monaco, Kuweit, Turcia, Ucraina, Paraguay, Armenia, Croația, Africa de Sud.

sursa: Politia de Frontiera Romana
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *