A lovit în cap un bărbat! Acum este reținut de polițiști!

La data de 28 februarie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 31 de ani, din localitatea Rediu, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări a reieșit că, în cursul serii de 28 februarie a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce se afla pe terasa unui local public din comuna Rediu, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, bărbatul ar fi lovit cu un obiect contondent în zona capului un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate.

Astfel, a fost stârnită indignarea consumatorilor din localul public în fața căruia s-a produs altercația, fiind tulburate ordinea și liniștea publică.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate