Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 martie 2021
  • :
  • :

A lovit o mașină și a vrut să fugă de la locul accidentului

Un jandarm constănțean a prins seara trecută un bărbat care intenționa să fugă de la locul accidentului, imediat după ce a lovit o altă mașină parcată, în care se aflau o femeie și un copil de aproximativ 2 ani.
Aflat în timpul liber, jandarmul a observat în parcarea unui supermarket din Constanța un autoturism care mergea nefiresc cu spatele, lovind puternic un alt autovehicul parcat și, fără să coboare să vadă ce s-a întâmplat, conducătorul auto a pornit, intenționând să părăsească parcarea.
După ce s-a asigurat că femeia și copilul sunt bine, jandarmul a intervenit imediat pentru oprirea șoferului, a deschis portiera mașinii și a sesizat că acesta mirosea a alcool si se exprima foarte greu. După ce a asigurat mașina și a scos cheile din contact, ofițerul a anunțat autoritățile competente despre producerea evenimentului, moment în care șoferul în cauză a încercat din nou să fugă, fără succes, fiind predat polițiștilor rutieri, pentru continuarea cercetărilor.

sursa: Jandarmeria Română