Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 24 ianuarie 2021
  • :
  • :

A mai auzit cineva ceva despre parlamentarii PSD de Neamț?

PSD-ul are la Neamț mai mulți parlamentari, unii votați de nemțeni, alții veniți ulterior la PSD Neamț. Despre unii dintre ei mai auzim câte ceva, dar sunt câțiva despre care nu se mai știe nimic. Viorel Stan de care ne-a amintit recent DNA, Iftimie Neculai despre care nu am mai auzit nimic, Dan Manoliu nici nu mai știm dacă a scăpat fără condamnare, ar mai fi Zamfira Cătalin care nu ne e clar ce face. Mai erau unul, Laufer, care în afară de poze nu prea ne amintim să fi făcut ceva pe la Neamț, dar și-a dat demisia între timp.

Cu așa o grupă de parlamentari, PSD Neamț trebuie să se gândească de două ori dacă să se mai înscrie sau nu la alegeri la Neamț. De o parte dintre parlamentarii PSD de Neamț nici nu a auzit nimeni. Dacă cumva PSD Neamț pune din nou pe liste parlamentarii invizibili va fi o minune să ia măcar 15% la următoarele alegeri parlamentare.

Dacă mâine sună goarna de plecat la război electoral parlamentar, mare parte dintre parlamentarii actuali ai PSD Neamț o să se comporte ca și cum s-ar fi sunat de pauza mare.

I.R.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

dolinex