Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 martie 2021
  • :
  • :

Accident rutier grav cu victime

Prin apel la 112, joi, în jurul orei 20:48, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier produs pe DJ 156 A în orașul Roznov. În urma accidentului rutier produs între două autoturisme au rezultat două victime, din care una încarcerată.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, pompierii voluntari din cadrul SVSU Roznov cu autospeciala din dotare și două echipaje cu ambulanță de la SAJ.
Pompierii au descarcerat victima, conducătorul unuia dintre autoturisme, în stare critică. Acesta a fost preluat de echipajul de la SAJ.
Cea de-a doua victimă, pasager din celălalt autoturism, a fost gasit de către forțele de intervenție pe partea carosabilă. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutor calificat după care a fost transportat la spital.
Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la cele două autoturisme și vor curăța/degaja carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier produs și lichidele combustibile .
sursa: ISU Neamt

CAZ DEOSEBIT:
 21.01.2021, ora 20:39, Chintinici – Roznov, accident rutier cu 3 victime:
 victimă sex masculin, 27 ani ani, diagnostic: TCC acut prin accident rutier,
fractură femur, fractură tibie şi peroneu dr.; victima a fost preluată de un
echipaj cu medic şi transportată la CPU a Sp. Municipal Roman;
 victimă sex masculin, 27 ani, diagnostic: TCC fără PC prin accident rutier;
victima a fost preluată de un echipaj EPA şi transportată la CPU a Sp.
Municipal Roman;
 victimă sex feminin, 19 ani, diagnostic: politraumatism prin accident rutier;
victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la
CPU a Sp. Municipal Roman.

SAJ Neamt