Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 9 decembrie 2019
  • :
  • :

Accident rutier în Tașca, soldat cu o victimă

Marți, 30 iulie, în jurul orei 14,18, a fost solicitat Serviciul de Ambulanță în localitatea Tașca, acolo unde a avut loc un accident rutier, soldat cu o victimă de sex masculin, în vârstă de 48 de ani. Acesta a fost diagnosticat astfel: politraumatism, plagă membru superior stang prin strivire. Pacientul accidentat a fost preluat de un echipaj cu asistent medical si predat ulterior unui echipaj cu medic fiind transportat la UPU – Spital Jud.Urgență Piatra Neamț.

Ipj Neamt:

La data de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postul de Poliție Tașca au fost sesizați că pe fondul forestier administrat de Ocolul Silvic Bicaz, de pe raza localității Tașca, un utilaj de exploatare forestieră s-a răsturnat. Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce un bărbat, de 38 de ani, din Bicazu Ardelean, efectua lucrări de exploatare cu un utilaj, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat. În urma evenimentului, a rezultat rănirea bărbatului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.